avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfintarea posturilor in societate.. pe motiv de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfintarea posturilor in societate.. pe motiv de reorganizare

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile care trebuiesc respectate atunci cand esti anuntat de societate ca iti este desfintat postul; in aceasta postura mai sunt lati 2 colegi.
am dori sa stim daca societatea este obligata sau nu sa ofere si un salariu compensatoriu ( in roi nu este specificata aceasta obtiune din lege)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 10 Decembrie 2012
Angajatorul este obligat sa acorde salarii compensatorii numai daca este prevazut in c.c.m. aplicabil , in c.i.m. sau in reg.intern al acestuia .

In lipsa unor astfel de prevederi, angajatorul nu are o astfel de obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere de la firma aflata in insolventa 2nymaria 2nymaria Buna Ziua, Va rog sa imi spuneti daca in cazul in care am fost concediat (ales aleatoriu) de o firma aflata in insolventa prin desfintarea postului am ... (vezi toată discuția)
Salariu compensator cristicarnisca cristicarnisca Buna ziua Postul a fost desfiintat,iar conform art 65 din codul muncii, s-a incetat contractul individual de munca.As dori sa stiu daca am dreptul la cel ... (vezi toată discuția)
Concediere anamariap28 anamariap28 buna ziua, Astazi am primit preavizul de la firma unde lucrez, aducandumi-se la cunostinta ca postul pe care il ocupam a fost desfintat. In aceste conditii eu ... (vezi toată discuția)