avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cumpararea unei FUNDATII
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cumpararea unei FUNDATII

Buna ziua,

Urmeaza sa cumpar o fundatie existenta din anul 1990, cu activitate si patrimoniu. Intrebarea mea este, Avand patrimoniul corespunzator salariului din acel an adica 1990, eu trebuie sa aduc patrimoniul la salarul minim pe economie existent azi?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: carina_10 , utilizator 15:54, 24 Februarie 2009
Si eu sunt oarecum in aceeasi situatie: un prieten doreste sa se retraga din aceasta fundatie iar ceilalti sunt decedati, pot sa intru eu si cu inca doi prieteni sa preluam aceasta fundatie? Patrimoniul initial era de 100 ron, ramane acelasi sau legea ma obliga sa-l actualizez la cit este acum? Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fundatie sau asociatie gadeadan gadeadan Care este concret diferenta dintre o fundatie sau asociatie culturala sau care sunt avantajele sau dezavantajele comparativ (vezi toată discuția)
Asociatie infiintata in baza legii 21/1924 ContSters79137 ContSters79137 Asociatia in cauza a fost infiintata in 1999, in baza legii 21/1924, deci cea de dinainte de aprobarea OG 26/2000. Actul de constituire - Statut, ca doar atat ... (vezi toată discuția)
Schimbare membru fondator / presedinte puuv puuv Buna ziua, La infiintare am facut urmatoarele: acord de asociere intre cei 3 membri fondatori depus fiecare in banca aportul initial gasit un ... (vezi toată discuția)