avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale statut societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

statut societate

Va rog lamuriti-ma daca si care este diferenta intre statutul societatii si actul constitutiv al societatii. Ce inseamna act constitutiv actualizat? . Pentru particularizare va spun ca s-a inlocuit un asociat al unui SRL, (asociat strain cesioneaza toate partile sociale unui asociat roman nou) si trebuie rezolvat la ORC. Ne-au solicitat act constituttiv actualizat- ma gandesc ca trebuie sa duc certificatul de inregistrare cu noul CAEN????, declaratie asociat nou( ce sa cuprinda declaratia ?)
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 11:40, 6 Februarie 2009
Brom a scris:

De cand se publica actul constitutic in MOF? :O Probabil doreati sa spuneti ca se depune la Registrul Comertului.

Se depune la ORC dar atata timp cat acesta percepe taxa de publicare in MOF pentru fiecare pagina a acestui act cu contor de cuvinte etc, inseamna ca se publica. Nu?
Nu. Contorul de cuvinte se face pentru actul modificator, adica hotararea adunarii generale (sau in cazul mai putin inspirat, act aditional). Numai acela se publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale srl Jurist TM Jurist TM In cazul in care cei doi asociati dintr-un SRL cesioneaza toate partile sociale catre doua persoane ( noii asociati ai SRL-ului), ce acte sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen la statut ContSters63174 ContSters63174 Hristos a inviat ! Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga pentru retragere administrator si schimbare de nume Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa fie facuta hotararea AGA in cazul in care unul dintre asociati isi schimba numele prin casatorie si ... (vezi toată discuția)