avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

casco

Buna ziua, am o nelamurire privind situatia in care eu sunt asigurat casco pt masina mea personala - persoana fizica, iar cei in cauza ma ancheteaza motivand ca eu am un nr de km prea mare pt o singura luna (cat fac altii intr-un an), desi in polita nici nu e mentionat cati km poti face cu masina personala. Ce este de facut? Justificare pt acei km nu ii am, dar sunt reali. Legal ce se poate intampla?
Nu are nici o legatura kilometri parcursi cu asigurarea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca in caz de dauna totala violeta_88 violeta_88 Am avut un accident in urma caruia masina noastra(VW PASSAT DIN 2000) a fost avariata total iar firma de asigurari(BT) a evaluat-o la suma de 2800 de euro. ... (vezi toată discuția)
Am aflat cu ocazia itp că mașina cumpărată avea kilometrajul dat înapoi. aș dori să o returnez, am șanse în instanță? IonutCirciu IonutCirciu Salut mi am cumpărat un golf 5 acum 5 luni și in bord avea 180.000km, am pus o pe tester nua găsit nimic in neregula bun, după ceva timp am avut și niște ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină cu kilometrajul modificat. ce pot face? Imperator12 Imperator12 Buna searaam cumparat o masina cu km modificati.la o săptămână de la cumpararea masinii am intrat pe un site de verificări auto si am observat ca la ... (vezi toată discuția)