Am urmatoarea problema: vreau sa dau in judecata institutia prefectului si DGFP pentru a putea inmatricula o masina fara plata taxei auto. Daca, intre timp, ma hotarasc sa inmatriculez masina cu plata taxei, in cazul unei rezolutii favorabile mie din partea tribunalului mai pot sa-mi recuperez banii, sau trebuie sa o iau de la capat, cu solicitarea restituirii banilor?
Imi puteti spune cam cat timp dureaza pana se da rezolutia pentru inmatricularea fara plata taxei de poluare?
In situatia in care platiti taxa, trebuie sa formulati actiune separata pentru recuperarea acesteia.
Depinde de instanta cat dureaza procesul ( de volumul dosarelor).
Finalizarea procesului de inmatriculare fara plata taxei de poluare, poate dura de la cateva luni in sus.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Taxa auto
jacquelline
Pentru a inmatricula maina fara plata taxei auto este suficient sa se faca cerere doar la DGFP si Prefectura, sau trebuie facuta cerere si la tribunal? (vezi toată discuția)
Taxa auto
jacquelline
1 Decizia de calcul a taxei auto este valabila numai o anumita perioada sau este definitiva si pe baza ei pot oricand sa-mi inmatriculez masina?
2. Daca am ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare
popa_ionel
BUNA ZIUA, IN CE CONDITII SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PLATITA LA TRZORERIE PENTRU UN AUTOTURISM NOU MARCA \"LOGAN\"FABRICAT 19 IUNIE 2010. ASTEPT ... (vezi toată discuția)