avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirias santajist
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirias santajist

Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat.Am de aprox.un an un chirias rau-platnic, fara contract, politist.Pana acum o luna am avut diverse certuri cu el pt neplata utilitatilor, intarzieri in achitarea chiriei, etc.acum o luna m-a rugat sa-l ajut in procesul pe care vrea sa-l intenteze Politiei Romane pt nedecontarea chiriei si anume sa inchei cu el un contract de inchiriere , retroactiv, pe ultimii 4 ani, el angajandu-se sa plateasca si amenda mea la fisc si impozitele aferente.am refuzat politicos, i-am motivat refuzul, a fost ok.acum nu mai vrea sa plateasca chiria pe motiv ca nu l-am ajutat cu contractul si-mi spune ca nu-l pot da afara pana in martie, ca-l apara legea.practic ma santajeaza, eu asta inteleg.Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 16:23, 10 Decembrie 2012
Din moment ce nu are contract, legal nu este chiriasul dumneavoastra. Il puteti da afara in orice moment.
Va santajeaza cu ce?! Din moment ce nu ati semnat un contract de locatiune, mare greseala, apropo, nu are ce "lege" sa invoce in favoarea sa!...
imi spune ca imi va plati(e deja in intarziere cu o luna), dar cum sa vin eu sa-i cer chiria din moment ce el m-a rugat sa-i fac contract si eu l-am refuzat....
Tot nu m(ne)-ati lamurit cu privire la santaj!...
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2012
Ana-Maria Dinescu, Avocat
multumesc, cum sa-l dau afara?cu forta?i-am sugerat ca-i scot lucrurile afara si mi-a zis ca asta e violare de domiciliu, ca si-a luat el deja o hartie de la asociatia de proprietari cu ceva timp in urma, ca sa dovedeasca faptul ca a locuit acolo.....spune ca a cerut acea hartie ca sa-mi poata face mie denunt la adm.fiscala....

Alte discuții în legătură

Santaj dublu? anamarian2 anamarian2 Buna seara,o mare nelamurire am in legatura cu o poveste de acum 2 ani.Niste vecini acum 2 ani au inceput construirea unei case si au adus la noi o mare parte ... (vezi toată discuția)
Help! sentinta jud. definitiva si irevocabila uzucapiune.reclamatie politie martori mincinosi!! ContSters182367 ContSters182367 Buna ziua. Ma numesc Vasile Dinu si sunt din jud Iasi.As dori sa ma ajutati va rog in urmatoaea problema: Am castigat in instanta un teren prin uzul capiunii ... (vezi toată discuția)
Redepunere plangere dia2882 dia2882 Mi-i s-a depus o plangere pt sustragere de bunuri din casa,fiind incadrata ca membru al familiei(stateam in gazda).Ulterior,m-am inteles cu reclamantul si si-a ... (vezi toată discuția)