Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat.Am de aprox.un an un chirias rau-platnic, fara contract, politist.Pana acum o luna am avut diverse certuri cu el pt neplata utilitatilor, intarzieri in achitarea chiriei, etc.acum o luna m-a rugat sa-l ajut in procesul pe care vrea sa-l intenteze Politiei Romane pt nedecontarea chiriei si anume sa inchei cu el un contract de inchiriere , retroactiv, pe ultimii 4 ani, el angajandu-se sa plateasca si amenda mea la fisc si impozitele aferente.am refuzat politicos, i-am motivat refuzul, a fost ok.acum nu mai vrea sa plateasca chiria pe motiv ca nu l-am ajutat cu contractul si-mi spune ca nu-l pot da afara pana in martie, ca-l apara legea.practic ma santajeaza, eu asta inteleg.Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
imi spune ca imi va plati(e deja in intarziere cu o luna), dar cum sa vin eu sa-i cer chiria din moment ce el m-a rugat sa-i fac contract si eu l-am refuzat....
multumesc, cum sa-l dau afara?cu forta?i-am sugerat ca-i scot lucrurile afara si mi-a zis ca asta e violare de domiciliu, ca si-a luat el deja o hartie de la asociatia de proprietari cu ceva timp in urma, ca sa dovedeasca faptul ca a locuit acolo.....spune ca a cerut acea hartie ca sa-mi poata face mie denunt la adm.fiscala....
Santaj dublu?
anamarian2
Buna seara,o mare nelamurire am in legatura cu o poveste de acum 2 ani.Niste vecini acum 2 ani au inceput construirea unei case si au adus la noi o mare parte ... (vezi toată discuția)
Redepunere plangere
dia2882
Mi-i s-a depus o plangere pt sustragere de bunuri din casa,fiind incadrata ca membru al familiei(stateam in gazda).Ulterior,m-am inteles cu reclamantul si si-a ... (vezi toată discuția)