avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... santaj dublu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

santaj dublu?

Buna seara,o mare nelamurire am in legatura cu o poveste de acum 2 ani.Niste vecini acum 2 ani au inceput construirea unei case si au adus la noi o mare parte din materialele pentru instalatie(tot felul de cabluri),mama mea a plecat intre timp in Italia la munca si acasa a ramas tatal meu(nu locuim impreuna),care i-a dus materialele pe rand sus la etaj cand a vazut ca nu mai vine sa le ia.La acesti vecini locuia numai matusa persoanei despre care va vorbesc aceasta avand problem de auz la ea intra tot felul de oameni in casa fara ca ea sa stie,vecinul cand s-a intors acasa a facut scandal ca ii lipseste cablurile acesta obligand-o pe mama mea sa ii plateasca 2000 de euro.Mama cum este cu frica lui Dumnezeu i-a dat pana acum 2200 de euro cu tot cu comisioanele care le ia banca.Vreau sa stiu cum se numeste ceea ce a facut vecinul Acela?santaj sau cum?ce pot face?mama nu a cerut nici un act si oricum nu i se dadea nici un act sau chitanta sa vada cat au costat de fapt acele cabluri.specific ca vecinul nu a vrut ca suma de 2000 de euro sa fie si comisioanele si o suna mereu sa ii spuna ca mai are sa ii dea 150 de euro.I-a dat cat a putut pe luna...:(
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 00:52, 15 Decembrie 2012
...si o sa tot sune acel vecin daca nu mergeti sa depuneti o plangere la politie. In momentul cand a lasat materialele la mama dvs. a facut si un proces-verbal cu descrierea, cantitatea si valoarea bunurilor? Daca nu, considerati ca mama dvs. a platit destul, desi trebuia sa ceara dansa bani pentru ca depozitarea materialelor.
La primul telefon, sa i se comunice vecinului ca depozitatea materialelor X luni, costa 500 de euro si caratul lor 200 pe proprietatea lui de euro.
Nu au facut absolut nimic nici un process verbal nici nimic.Sunt foarte multi bani care i-a dat m-am rugat de ea sa depuna plangere la politie insa spune ca exista un Dumnezeu pentru fiecare. are toate chitantele de la western platite pt acel vecin.Mama este o femeie care munceste din greu pentru bani si pentru a putea face ceva.Dar si-au batut joc de bunatatea ei.
Eu cred ca mama dvs a gresit, iar pt a stopa acel om care o santajeaza trebuie sa ia atitudine cu gandul la Dumnezeu ca o va ajuta, dar nu asteptand cum a facut dansa pana acum, ci actionand in folosul dansei. Va sfatuit foarte bine @Birou_de _mediator, pt depozitarea scandurelor si cablurilor, mama trebuia sa ceara chirie pt depozitare.

Consultati un avocat cat mai curand, avand chitantele ca a achitat poate isi va recupera banii, daca nu stati asa sa isi termine vecinul casa de construit cu banii munciti de mama dvs. Pana o sa ii plateasca Dumnezeu lui vecin, o va santaja pe mama dvs la infinit. Regret ca se intampla asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera o factura cu chitanța pentru care am plătit și nu am primit nimic? Marginean ioan cristian Marginean ioan cristian Cum pot recupera o factura cu chitanța pentru care am plătit și nu am primit nimic? Am cumpărat cherestea Am plătit un avans de 5000 roni și 37195 ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie anexa LauraMalina LauraMalina Buna seara, Am tot incercat sa inteleg, am tot cautat .. in nici un topic de pe site nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Distrugere gard 2014Elena 2014Elena Ce sanctiune se aplica daca cineva iti strica un gard din scandura la gradina cum mi s-a intamplat , la un teren de legume masurat cadastral si intabulat. ... (vezi toată discuția)