avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redepunere plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redepunere plangere

Mi-i s-a depus o plangere pt sustragere de bunuri din casa,fiind incadrata ca membru al familiei(stateam in gazda).Ulterior,m-am inteles cu reclamantul si si-a retras plangerea pe motiv ca a fost despagubit total,dand o declaratie la politie si eu la fel am dat.Intrebarea mea este si-o mai poate redepune,imi este teama de santaj! Si-a exprimat aceasta intentie.Va rog ajutati-ma cu un sfat!
Ptr aceeasi fapta nu mai poate sa o redepuna intrucat , retragerea plangerii a produs efectele juridice .
Ptr o alta fapta noua , v-ar putea face plangerea .
Trebuie doar sa nu mai sustrageti alte bunuri de la acesta .
Cat despre santaj ... cu ce va santajeaza ? Ati putea sa il inregistrati de exemplu cand va santajeaza si apoi sa va faceti o copie de rezerva ptr acea inregistrare ...
Ptr siguranta dvs !
Pentru furtul la care ati fost cercetat si partea vatamata si-a retras plangerea....nu se mai poate depune o alta plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si fals in declaratie radu1212 radu1212 in urma cu cateva zile, am avut o relatie cu un alt barbat , necunoscut pana atunci. acesta , la final, a scos un mic briceag si mi-a cerut tot ce aveam la ... (vezi toată discuția)
Pot sa retrag o plangere penala? gaagia gaagia am sesizat organele de politie cu privire la faptul ca mi-a fost furat telefonul. Mi s-a gasit telefonul dupa circa 6 luni, infractorul a fost ,,gasit\'\'. Pot ... (vezi toată discuția)
Buna Mihai alin 1 Mihai alin 1 Am si eu o intrebare daca o persoana depune plangere pt un furt si isi retrage plangerea mai poate sa revina asupra iei (vezi toată discuția)