avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna

Am si eu o intrebare daca o persoana depune plangere pt un furt si isi retrage plangerea mai poate sa revina asupra iei
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 08:56, 10 August 2018
Teoretic, poate reveni in sensul reformularii plangerii penale, insa, organele de cercetare penala vor avea in vedere retragerea acesteia exprimata anterior.... Persoana care va "ameninta/santajeaza" cu aparitia unei stari de pericol pentru Dumneavoastra, ca urmare a reiterarii plangerii penale (la care anterior a renuntat), are impresia ca, institutiile care efectueaza cercetari de natura penala, dispun aplicarea de sanctiuni sau renunta la aplicarea acestora dupa cum are cheful persoana care le sesizeaza....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt - retragere plangere danam82 danam82 poate sa ma ajute cineva cu o solutie in problema urmatoare: in cazul unui dosar penal pentru reclamatie de furt (pagubele au fost minore) se poate discuta si ... (vezi toată discuția)
Redepunere plangere dia2882 dia2882 Mi-i s-a depus o plangere pt sustragere de bunuri din casa,fiind incadrata ca membru al familiei(stateam in gazda).Ulterior,m-am inteles cu reclamantul si si-a ... (vezi toată discuția)
Conventie - angajator - fost angajat - retragere plangere penala hajnyci hajnyci Buna ziua, Este legal ca un angajator sa incheie o conventie cu fostul angajat, care are ca obiect: angajatorul se obliga ca va retragere plangerea penala , ... (vezi toată discuția)