avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Datorii catre stat!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Datorii catre stat!

Buna Ziua, am si eu o problema care ma deranjaza de ceva timp.
In anul 2009 din lipsa banilor am preluat o firma cu datorii undeva la 100.000 ron,
acum 1 sapt am primit citatie de la garda financiara cum ca am un dosar penal deschis pe numele meu.
Intrebarea mea la Dvs este urmatoarea, Ce pot face sa scap de aceste probleme si ce pot pati din cauza acestei datorii.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gabriel1987 , utilizator 09:02, 13 Decembrie 2012
Care este concret obiectul dosarului penal?
Suma datorata statului presupun, foarte multe detalii nu stiu deoarece in momentul de fata sunt plecat din tara si prin telefon nu mi-au dat mai multe detalii,
In principiu vreau sa stiu ce pot pati avand aceasta datorie catre stat.
Daca nu stiti despre ce e vb, ce raspunsuri doriti sa aflati ? Nu pentru datorii se deschid dosare penale, ci pt banuieli de frauda. Imputerniciti un avocat sa mearga sa vada despre ce va acuza.
Din cate am reusit sa inteleg este vorba despre cartile de munca neplatite, ideea este ca eu din momentu in care am preluat firma nu am desfasurat nici un fel de activitate pe societate.
As dori sa stiu doar daca pot avea deaface cu penal sau civil.
Imi cer scuze ca nu pot fi mai explicit.

Multumesc!
Luati legatura macar telefonic cu cineva de unde ati fost citat.. daca nu aveti un nr de tel de contact, trebuie sa aveti scris un nr de camera unde trebuie sa va prezentati, macar sa anuntati ca sunteti plecat si pt ce perioada, apoi va prezentati cand puteti insotit de avocat.

Acum am procesat ce ati scris si despre ce preluare e vb. E penal, desigur. Colaborati cu cei ce cerceteaza si sa sperati ca va fi bine, nu incercati sa-l acoperiti pe cel ce v-a pasat societatea.

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla daca dupa 11 ani inca esti cautat ca nu ai platit rata la altex? I . Elena I . Elena Un amic ,cetatean strain a luat un laptop de la altex,pt care nu a platit in totalitate ratele.asta fiind in 2007.de a lungul anilor a primit vreo 2 plicuri de ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii mirelagianina mirelagianina am o firma cu datorii in valoare de apx. 300 milioane lei . Am primit instiintare ca mi- s-a intocmit dosar penal si sunt chemata la politie pt . audiere . ... (vezi toată discuția)
Asumarea raspunderii administratorului firma fara datorii roxana35 roxana35 Am o firma care din 2003 nu a mai avut activitate, nu are nici un fel de datorii nici la furnizori si nici la finante. In 2008 am primit o adresa de la ... (vezi toată discuția)