Am avut o firma care a fost preluata de o persoana modificarea fiind facuta si ORC.
Intre noi s-a incheiat un proces verbal prin care dupa preluare trebuia sa mi se returneze capitalul social,avansul platit pentru un autoturism in leasing (pe care l-a preluat odata cu firma) si contravaloarea unei utilitare Peugeot.
P.V. a fost semnat de imputernicitul societatii (are procura din ziua in care s-a facut modificarea prin act aditional la notar)cel de la care am primit si 4 file CEC scadente la 31.10.2008 ce acopereau suma ce mi se cuvenea .Plata afost amanata intre timp firma a intrat in CIP datorita unor instrumente de plata emise de imputernicit.Cele 4 file CEC le-am introdus la plata mi-au venit cu refuzul bancii,vreau sa merg la politie sa depun plangere.
P.V trebuia semnat si de administrator sau e suficient imputernicitul ,pe filele CEC existand doar semnatura imputernicitului.
Cand a fost preluata firma de catre noul asociat unic, nu ati facut un contract de cesiune? In ce temei a dobandit respectiva persoana partile sociale? Probabil PV la care va referiti este in fapt contractul de cesiune. Referitor la "imputernicit", daca procura pe care o avea acesta nu mentiona faptul ca poate emite file CEC, si ca poate incheia cu dvs. actul la care faceti referire, stipulandu-se si sumele de plata, sau faptul ca poate hotara el acele sume, aveti o problema. Puteti eventual sa faceti o plangere impotriva imputernicitului ca a emis acele file CEC fara sa aiba dreptul. Sunt multe aspecte ce trebuie lamurite inainte de a vi se va putea da un raspuns clar.
S-a facut modificarea de act constitutiv la notariat .Dupa aceasta am incheiat P.V. semnat de administrator si de imputernicit.Imputernicitul reprezinta firma in relatia cu toate institutiile inclusiv banca.
Ceea ce spuneti este absolut ciudat. Modificarea in actul constitutiv nu putea fi facuta decat in baza unui contract de cesiune parti sociale si a unei decizii a dvs, in calitate de asociat unic, prin care decideti sa cesionati acele parti sociale. Sunteti sigur ca nu ati incheiat s un contract de cesiune?
Faliment
ONU EMIL
Am cedat o firma unei alte persoane care a inregistrat-o la O.N.R.C. Daca firma dupa o perioada de timp de la preluarea de catre noua persoana intra in ... (vezi toată discuția)
Contract leasing
ONU EMIL
Am istrainat in 28.05.2008 la notar printr-un act modificator la actul constitutiv o S.C.unei persoane .Am incheiat imediat si un P.V. prin care i-am inmanat ... (vezi toată discuția)
Raspundere
ONU EMIL
Am cesionat in 2008 la notar prin act aditional la act constitutiv partile sociale fara pretentii.Notarul a spus ca ulterior voi face P.V -le cu noul adm. ... (vezi toată discuția)