avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce conditii sunt in penitenciare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce conditii sunt in penitenciare?

Ce conditii sunt in penitenciare?
Masa, cam cate pers/camera, baie, loc de munca, biblioteca etc.?
Telefon, vizite etc.?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament

Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Legea 275/2006., ca sa-ti faci o idee!

remus11 a scris:

Legea 275/2006., ca sa-ti faci o idee!

Youtube si google images ca sa vezi cum teoria difera de practica. Da vezi ca si atunci cand se filmeaza ii selecteaza pe aia mai "aratosi" :)

Din cate am inteles de la un prieten, cam 80% sunt oameni redusi mintal cu intelectual de oligofren, eventual tigani batuti mar cu parul in cap de parinti, etc...In camera, miroase mai rau ca la bunici in toaleta, paturile au 3 etaje, 50 +++ in camera etc.

Ca si parere:

[ link extern ]

Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2012
kisso, utilizator
nu credeti tot ceea ce auziti.
de principiu se incearca si se si reuseste in mare parte sa se respecte cubajul de aer pentru fiecare detinut.
sunt foarte putine penitenciare din tara care mai au camere mari de peste 30 ppl.
de regula sunt 10-15 intr-o camera de detinere.
biblioteca functioneaza in fiecare penitenciar, telefoane sunt si functie de regimul de executare in care respectivul este incadrat poate vorbi toata ziua daca are bani in cont, vizite sunt si se dau tot functie de regim (cei de la deschis si semideschis la masa iar cei de la inchis , maxima siguranta si arestatii preventiv , cu dispozitiv de siguranta.
daca sunt casatoriti sau pot dovedi o relatie de concubunaj pot beneficia si de vizita intima.
mancarea e.....depinde de gusturi.polus de asta sunt sali de forta , cluburi, televizoare,terenuri de sport, tenis de masa etc...
detinuti culti sunt in numar destul de mare asa ca.... nu va luati de povestile de pe strada.
Eu cred ca se plateste o taxa,nu oricine poate prinde un loc la penitenciar,vad aici ca se ofera mancare dupa gust,caloriile sunt calculate dupa stomacul fiecaruia,sali de sport,vizite intime,biblioteca,cluburi...Ce naiba au astia care sunt dati urmarire,la conditiile astea incep sa ma intreb de ce se ascund.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2012
Laurentiu-Claudiu, utilizator
Parca 75% dintre ei au TBC .... 10-20% au diabet zaharat?!

Alte discuții în legătură

Casatoria in interiorul penitenciarului Alexandra2493 Alexandra2493 Buna ziua! as dori sa stiu ce trebuie ar trebui sa fac pentru a ma casatori cu prietenul meu , aflat acum in inchisoare.Multumesc aniticipat. (vezi toată discuția)
Conditiile de la penitenciarul targsor ploiesti Magdalena1234 Magdalena1234 Buna ziua, O ruda va fi mutata (cred) la acest penitenciar. Aveti idee care sunt conditiile fata de Centrul de Arest? Sau alte informatii (program vizite, ... (vezi toată discuția)
Imbolnavit in penitenciar gabi80 gabi80 Buna ziua! Fratele meu a fost eliberat conditionat in urma cu 1 luna. In tot acest timp a fost bolnav, s-a simtit foarte rau iar in urma cu o saptamana medicii ... (vezi toată discuția)