avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce conditii sunt in penitenciare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce conditii sunt in penitenciare?

Ce conditii sunt in penitenciare?
Masa, cam cate pers/camera, baie, loc de munca, biblioteca etc.?
Telefon, vizite etc.?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament

Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cine are nevoie de intimitate,sunt atatea lucruri de povestit,detalii,ganduri,povesti de amor,dragoste conditionata de vizite saptamanale,cine isi poate dori mai mult,un paradis care iti pune mintea si mainile la contributie,cursuri de specializare gratuita,astia la televizor vorbesc despre lucrari stiintifice publicate in penitenciar,camere incalzite la standarde Europene...
Doresc sa formulez doua intrebari pe aceasta tema.
1.Doresc sa stiu daca cartea de munca,vechimea merge in penitenciar.
2.Daca la iesirea din penitenciar statul Roman plateste ceva.
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
1.din cate stiu eu cartea de munca merge.
2.la iesirea din penitenciar primesc bani cei ce au muncit pe parcursul executarii pedepsei iar cei care nu au muncit primesc doar bani de drum.
Munca prestata in penitenciar nu se adauga la vechime, asadar cartea de munca "nu mai merge".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria in interiorul penitenciarului Alexandra2493 Alexandra2493 Buna ziua! as dori sa stiu ce trebuie ar trebui sa fac pentru a ma casatori cu prietenul meu , aflat acum in inchisoare.Multumesc aniticipat. (vezi toată discuția)
Conditiile de la penitenciarul targsor ploiesti Magdalena1234 Magdalena1234 Buna ziua, O ruda va fi mutata (cred) la acest penitenciar. Aveti idee care sunt conditiile fata de Centrul de Arest? Sau alte informatii (program vizite, ... (vezi toată discuția)
Imbolnavit in penitenciar gabi80 gabi80 Buna ziua! Fratele meu a fost eliberat conditionat in urma cu 1 luna. In tot acest timp a fost bolnav, s-a simtit foarte rau iar in urma cu o saptamana medicii ... (vezi toată discuția)