avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce conditii sunt in penitenciare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce conditii sunt in penitenciare?

Ce conditii sunt in penitenciare?
Masa, cam cate pers/camera, baie, loc de munca, biblioteca etc.?
Telefon, vizite etc.?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament

Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
din ce a scris kisso rezulta ca doar 5-15 % mai sunt sanatosi.
conditiile credeti-ma ca sunt mult mai bune decat au multi din cei de afara si exagerat de bune in comparatie cu bolnavii care stau in spitalele din tara.
detinutii pot fi vizitati de familie o data intr o luna sau saptamanal?
Detinutii pot fi vizitati de mai multe ori pe luna si daca au o comportare buna mai pot primi vizite in plus. Cititi legea si va veti lamuri, se respecta pe cat posibil ceea ce scrie in lege. Mancarea este facuta de detinuti si sunt 3 mese pe zi plus alimentele proprii pe care le poti cumpara de la magazinul penitenciarului.
Bibliotecile sunt puse la dispozitia oricarui detinut si da, exista si cluburi, dar nu acelea la care iesiti seara in oras ci de lectura , de sculptura etc.
Afirmatia conform carora 75% dintre detinuti au TBC este cat se poate de falsa. Niciun detinut bolnav nu este lasat printre cei sanatosi ci este dus la spital in interiorul penitenciarului sau in exterior, in functie de boala.
Se poate munci fara probleme numai sa existe locuri si de multe ori exista.

Pentru un om de pe strada penitenciarul este un loc cat se poate de bun, ba mai mult, invata sa se si spele si sa manance cu tacamuri pt ca sunt obligati, dar pentru un om cu casa si familie impresia nu mai este atat de buna, intimitatea este egala cu 0.
unde il gasesc legea?????
*conform careia

Aici gasiti legea.
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Casatoria in interiorul penitenciarului Alexandra2493 Alexandra2493 Buna ziua! as dori sa stiu ce trebuie ar trebui sa fac pentru a ma casatori cu prietenul meu , aflat acum in inchisoare.Multumesc aniticipat. (vezi toată discuția)
Conditiile de la penitenciarul targsor ploiesti Magdalena1234 Magdalena1234 Buna ziua, O ruda va fi mutata (cred) la acest penitenciar. Aveti idee care sunt conditiile fata de Centrul de Arest? Sau alte informatii (program vizite, ... (vezi toată discuția)
Imbolnavit in penitenciar gabi80 gabi80 Buna ziua! Fratele meu a fost eliberat conditionat in urma cu 1 luna. In tot acest timp a fost bolnav, s-a simtit foarte rau iar in urma cu o saptamana medicii ... (vezi toată discuția)