avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... LIPSA STAGII COTIZARE PENSII
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

LIPSA STAGII COTIZARE PENSII

sunt profesor,am o vechime in munca de 20 ani,am descoperit impreuna cu mai multi colegi ca ne lipsesc mai multe luni de stagii cotizare pensii.cui ne putem adresa pentru a remedia situatia?contabilul scolii ne promite de mult timp ca rezolva problema dar nimic.unii colegi asteapta chiar de 3 ani.

Alte discuții în legătură

Somaj profesor suplinitor OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI Am lucrat ca profesor suplinitor cu 16 ore pe saptamana in loc de 18 ore.Activitatea am desfasurat-o la trei scoli timp de un an :sept 2011 sept 2012.Acum ... (vezi toată discuția)
Lamuriri vechime vasile88 vasile88 Am lucrat ca profesor mai multi ani. La un moment dat am avut intrerupere in activitate: 1 luna de zile. Apoi m-am angajat cu jumatate de norma(timp ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare laumotor laumotor Am 52 ani, o vechime in munca de 33 ani din care 14 la grupa 1 de munca. Intrebare: pot beneficia de pensionare anticipata? din punctul meu de vedere, 33+7=40 ... (vezi toată discuția)