avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incheiere de certificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incheiere de certificare

Am notificat arendasul in vederea exprimarii pozitiei lui ca si drept de preemtiune.
Nu s-a prezentat la notariat cu toate ca a semnat de primire notificarea trimisa prin executor.
Poate motiva absenta?
Notarul mi-a eliberat INCHEIRE DE CERTIFICARE .
Deci pot sa vand la un alt cumparator /.
CUM RAMANE CU CONTRACTUL DE ARENDA?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 12:11, 11 Decembrie 2012
Puteti vinde daca nu si a exercitat dreptul de preemptiune in 30 de zile de la notificare si daca notificarea a fosz facuta conform prevederilor legale. La uatentificarea contractukui de vanzare cumparare sa prezentati si incheierea de certificare de fapte facuta de notar precum si adeverinta de la primarie ca terenul este dat in arenda. Se va specifica acest lucru in contract, caci cumparatorului i se vor transmite toate drepturile si obligatiile din contractul de arenda, urmand ca acesta sa decida cum va actiona in continuare duoa ce va deveni proprietarul terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren arendat cu probleme europe europe Sunt PFA platitor de TVA Am în arendă de la X persoană fizică o suprafata de teren pe perioada 2009-2019. În anul 2011 am primit o notificare de la X ca ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren Dumies Dumies Am arendat la un vecin un teren neimprejmuit . Arendasul se poate opune ca sa imprejmuiesc (lasand acces la teren pentru a fa ce lucrarile cu utilaje ... (vezi toată discuția)
Teren arendat Dumies Dumies Am notificat arendasul in vederea exprimarii pozitiei lui ca si drept de preemtiune. Nu s-a prezentat la notariat cu toate ca a semnat de primire notificarea ... (vezi toată discuția)