avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... traducator pfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

traducator pfa

Buna ziua
Daca am obtinut o diploma autorizata de traducator pot sa imi fac persoana fizaia autorizata, avand ca si activitate principala cod caen 7430?
Daca nu ce trebuie sa fac?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: igna_florin , utilizator 16:10, 12 Februarie 2009
Aveti varianta PFA, codul 743/7430 este corect.Sau puteti efectu traduceri/interpret in calitate de persoana fizica, cu contract civil de drepturi de autor.In oricare dintre variante trebuie sa va inregistrati la Administratia Financiara, primiti cod fiscal de inregistrare si veti fi luata in evidenta pentru plata impozitului pe venit..
Daca eu imi fac PFA dupa ce depun actele la registru comertului trebuie sa ma duc si la finante? Nu transmit ei datele si solicita codul?

Va multumesc!
trebuie sa mergti si la finante si trebuie sa va faceti stampila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Pot detine doua pfa diferite? joan joan Sunt PFA - traducator autorizat de Ministerul Justitiei inregistrat la Finante si doresc sa devin PFA servicii IT. Se poate? (vezi toată discuția)