avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot detine doua PFA diferite?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot detine doua PFA diferite?

Sunt PFA - traducator autorizat de Ministerul Justitiei inregistrat la Finante si doresc sa devin PFA servicii IT. Se poate?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 08:06, 14 August 2013
Puteti adauga cod CAEN corespunzator serviciilor pe care doriti sa le desfasurati, nu puteti deschide un alt PFA. Conditia de adaugare cod CAEN specific este ca sa aveti studii si diplome in acest domeniu.
Nu sunt inregistrata la Registrul Comertului, doar la Finante ca si traducator. Daca vreau sa ofer servicii de IT trebuie sa merg la Reg. Comertului, chiar daca am deja un PFA+CIF pe traduceri?
Va puteti infiinta o PFA la registru comertului care sa cuprinda ambele activitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)
Pfa si ii cu cod caen diferit pt aceeasi persoana mikohajnalka mikohajnalka Buna ziua, detin o II de traducator, insa as vrea sa pot lucra si in alte domenii (IT). Oare pot sa detin in acelasi timp si II pt traduceri si sa-mi ... (vezi toată discuția)