detin o II de traducator, insa as vrea sa pot lucra si in alte domenii (IT). Oare pot sa detin in acelasi timp si II pt traduceri si sa-mi deschid si un PFA pt servicii IT (programare)? Proprietarul as fi eu pt ambele, si sediul, de asemenea, ar fi acelasi pentru cele doua.
va multumesc pt. raspuns. Poate ca ceea ce am eu nu este II, nu stiu. Ideea este ca sunt traducator autorizat (liber profesionist), inregistrat la Finante (nu trebuia sa ma inregistrez la Registrul Comertului, doar la Finante). Cand m-am inregistrat la Finante, as fi vrut sa trec si alte CAEN-uri, insa mi s-a spus ca nu se poate in cazul traducatorilor (mi s-au mai dat ca exemple medicii, avocatii, contabilii - daca mi-aduc aminte bine).
Acum as avea nevoie sa pot factura si alte servicii, de aceea am nevoie de inca o PFA - de data aceasta una "normala", cu mai multe CAEN-uri. Pe cat posibil, nu m-as complica cu un SRL...
Oare in aceste conditii pot sa detin doua PFA-uri deodata: unul inregistrat doar la Finante, iar celalalt si la Registrul Comertului?
Colaborare pfa
Angie_31
Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)