Trebuie sa fac o reevaluare contabila a unei constructii , ma puteti ajuta cum trebuie sa procedez , am citit toate legile dar mai mult m-am incurcat decat sa inteleg ceva . Va multumesc
Mersi mult, mi-a fost de mare folos insa trebuie sa duc reevaluarea si la primarie pentru stabilire impozit pe 2013 si nu vor sa-mi accepte pe motiv ca nu trebuie sa scad amortizarea , ei vor la valoarea actuala plus indicele si mentionez ca valoarea cladirii oricum se majoreaza deci nu se pune problema ca as micsora valoarea. In acest caz ce ma sfatuiti cum sa procedez???
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.