avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dobanda in cazul executarii silite?
Discuție deschisă în Executare silită

Dobanda in cazul executarii silite?

Buna ziua


Am si eu o nelamurire.....Am fost executata silit de o banca......Am platit in 3 transe lunar dupa cum m-am inteles cu executorul,fara intarziere.Am virat banii in contul comunicat prin adresa doar ca persoana care a virat banii a fost baitul meu.Acum constat cu stupoare ca primesc o alta hartie de executare cu o alta amenintare ca nu s-a platit suma!In urma verificarilor d-nii de la banca au virat suma depusa de baiat in contul unui alt datornic........Acum in luna asta mai aveam de achitat taxa executorului si 600 lei din toata suma ce o aveam de platit,doar ca ma trezesc cu majorare si cu dobanda la suma comunicata ca fiind credit!!!!Este posibil sa ti se stabileasca alta dobanda dupa ce in hartiile comunicate s-a specificat suma care o datorezi?Acum dupa gafa lor nu mai am de gand sa platesc aceasta suma din mana ,las sa-si recupereze sumele din salariul lunar.........care este cuantumul proprit din salar in astfel de cazuri?La diurna se poate atinge deoarece diurna este mai mare decat salariul in sine!Multumesc anticipat pentru raspunsuri!


Cu toata stima!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:41, 11 Decembrie 2012
Nu are relevanata persoana care realizeaza demersul pentru achitare transe negociate
Are importanta contul in care s-a virat suma
In conditiile in care detineti documente prin care probati achitarea transelor in contul indicat,depuneti documentele justificative la executorul judecatoresc
Pentru a preintampina situatii neplacute este de preferat sa discutati concret situatia cu executorul,nu sa prezentati atitudine reticenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Propunere pentru banci- revenire! camena camena Va rog sa mi raspundeti, pentru ca simt ca imi pierd mintile...#-o#-o#-o Revin cu povestea, apoi va adresez si intrebarile. Acum ceva vreme viitorul meu sot a ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva Roxana1213 Roxana1213 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Mi s-a pus poprire pe cardul de salariu de mai bine de 3 saptamani. Am luat legatura cu executorul ... (vezi toată discuția)