Biletele la ordin investite le pot ridica de la Judecatorie imediat dupa ce au fost admise cererile?
si de asemenea m-ar ajuta sa stiu daca este un interval de timp anume in care trebuie sa merg cu acestea la un executor judecatoresc din momentul ridicarii lor de la judecatorie.
Trebuie sa le duceti la executor in trei ani de la data la care datoria era scadenta ca sa nu intervina prescriptia datoriei. Termenul nu se calculeaza de la investire, ci de la data scadentei.
Cel putin in Bucuresti, sunt anumite zile la registratura cand puteti sa ridicati biletele investite. Interesati-va inainte printr-un telefon.
In 3 ani de la data scadentei ar trebui sa le puneti in executare, numai ca nu este recomandat sa asteptati atat pt ca se pot intampla multe, chiar si intrarea debitorului in insolventa.
Bilet refuzat
gabitzaalex
buna ziua,
lucrez la o societate comerciala care a primit un bilet la ordin, cu titlu de garantie in baza unui contract pentru livrare de marfa. acest bilet a ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin
danyyyyy
buna ziua, am si eu o problema daca ma puteti ajuta, am livrat marfa la o firma si ca plata am incasat bilet la ordin, cand l-am dus in banca la decontare a ... (vezi toată discuția)