Am incheiata o polita de asigurare CASCO la una dintre cele mai bune firme de pe piata.
Acum cateva zile , mergeam cu Loganul prin Bucuresti si in timpul mersului am simtit miros de incins , iar dupa un timp am auzit o bufnitura in spatele masinii.Cand m-am uitat luneta era crapata, mai ca statea sa se prabuseasca.
Am facut o scurta verificare si am vazut ca ventuza care era lipita pe luneta luase foc, datorita incingerii sistemului de dezaburire, motiv care probabil a dus la spargerea lunetei.
Cand am fost cu masina la constatare, mi s-a spus ca e posibil sa nu ma despagubeasca pentru ca am avut un obiect neomologat RAR lipit pe parbriz.
(Evident, ca nu cred ca iti omologheaza cineva o ventuza.)
V-as ruga , daca s-a lovit cineva de asa ceva, sau stie cineva daca este scris undeva ca nu ai voie sa lipesti pe parbriz decat lucruri omologate RAR?
Adica nu ai voie sa atasezi semne precum semnul incepatorului, semn cu copil la bord, etc?
Este foarte probabil ca acest "eveniment" sa nu fie cuprins in riscurile acoperite prin polita de asigurare. Nu vorbim aici nici de accident, nici de fenomene atmosferice, nici de calamitati, nici de furt. Recititi cu atentie conditiile.
Succes!
Este asigurat la incendiu. Am inteles ca este o polita Gold de producator...
Dupa mine a fost un mic incendiu acolo... Sistemul de degivrare este foarte puternic (si nu stiu daca este normal sa fie asa), fapt ce a dus probabil la incingerea acelei ventuze.
Dar, asta este o presupunere a mea...nu ar fi trebuit sa faca si ei verificari?
Cereti conditiile de asigurare atasate politei. Sunt obligati sa vi le furnizeze. Dupa ce le analizati, consultati un expert tehnic si un avocat.
Succes!
Amenda abuziva
Bogdan_25
Buna ziua, pe data de 11.11.2012 am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in comuna bragadiru, pentru control de rutina.Am oprit, agentul a venit langa ... (vezi toată discuția)