avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna

Am si eu o nelamurire daca se poate...
Mi-a depus un pusti(minor) o plangere penala ca l-am batut..
O sa spun cum sa intamplat , am mers in oras cu niste prieteni la un club de rokari ne-am distrat ca baietii si inauntru in club era un pusti drogat,beat tot se dadea in spectacol si sa luat cu unu la cearta au iesit afara s-au batut , si-au dat pumni picioare etc pana la urma i-au despartit lumea de afara , au intrat app tot inauntru ..cel care a luat bataie a ramas afara si cel care la batut sa ascuns dupa bar....bun eu am ramas afara cu inca cativa baieti si cel care a fost batut ...stau vre-o 2 minute si imi zice pustiu ca eu lam batut , eu tot ii ziceam una si buna ca nu lam batut , el tot asa o tinea si iam dat un pumn pana la urma ... a sunat cnv la 112 si a venit smurdu apoi eu am plecat....
El mi-a depus plangere penala , eu am martori ca el a luat bataie de la altu ... oare ce trebuie sa fac ? pot sa scap cumva de problema asta ? multumesc , astept un rasăuns daca se poate ...
Cel mai recent răspuns: Vlad1991 , utilizator 09:29, 12 Decembrie 2012
Dupa ce veti fi citat, va prezentati la politie, unde vi se va lua o declaratie. In declaratie veti mentiona toate faptele, asa cum au decurs ele si veti mentiona si martorii prezenti la "eveniment". Vor fi audiati martorii si din declaratiile lor va reiesi cine a fost faptuitorul in bataia initiala, dar si faptul ca dvs. ati dat acel pumn. Cel mai recomandat este sa mergeti insotit de un avocat.
Multumesc de rapuns
Deci prima data merg singur sa dau declaratie ? apoi imi iau avocat ?
ps:Am uitat sa mentionez ca el a stat in spital c-am 2 saptamani deci ma gandesc ca are ceva zile de spitalizare si a scos si certificat.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
Vlad1991, utilizator
Angajati avocatul inainte de a merge la politie pentru declaratie, tocmai in ideea de a fi sfatuit cum trebuie sa procedati.
Ok,multumesc de sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict soldat cu rani minore beaganea beaganea Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare legala pentru fratele meu in varsta de 20 de ani care a participat activ la un conflict. Las mai jos povestea ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica Costy81 Costy81 Buna seara.sunt victima,agresat fizic,lovituri cu pumn in fata,picioare,cazut inconstient.spun ei ca eram in stare de ebrietate si injuram,posibil.am fost la ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica Costy81 Costy81 Buna seara.sunt victima,agresat fizic,lovituri cu pumn in fata,picioare,cazut inconstient.spun ei ca eram in stare de ebrietate si injuram,posibil.am fost la ... (vezi toată discuția)