avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CE cod CAEN se potrivste ?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CE cod CAEN se potrivste ?

As dori da infiintez o societate cu obiect de activitate vanzare de piese si accesorii pentru motoare si ambarcatiuni. Insa nu gasesc in lista Cod CAEN nimic care sa se potriveasca. Am gasit motoare auto - si astea nu sunt chiar auto - iar de ambarcatiuni si nave doar intretinere, nu si accesorii si piese pentru ele.

Ma poate ajuta cineva ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dan_popa40 , utilizator 17:30, 14 Decembrie 2012
4669-Pt. comertul cu ridicata-Comert cu ridicata al altor masini si echipamente
iar pt. amanunt:
4764-Comert cu amanuntul al echipamentelor sportive
4778-Comert cu amanuntul al altor bunuri noi
Sunt cele mai aproape de adevar.... Ceva ca atare nu se gaseste la capitolul vanzare, la constructie nave, ambarcatiuni, motoare pentru acestea, etc, da, dar scris asa negru pe alb nu!
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
ContSters259670, utilizator
Multumesc, o sa adaug si 4778...de ce nu au inclus si astfel de activitati, nu stiu...o sa ma taxeze pentru fiecare cod in parte doar ca sa le " acopar eu pe toate" , ca pana la urma tot am rasfoit CAEN-ul si nu am gasit nimic mai la obiect.

Multumesc oricum.
Nu va taxeaza pentru fiecare cod in parte, puteti trece tot codul CAEN(evident mai putin activitatile sub conditie sau alte cazuri similare) ca tot banii aia ii dati....
Asa se pare.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea aparatelor de ac si a caselor de marcat!!! CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Pentru a vinde aparate de aer conditionat este bine daca trec codul 4778 - Comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate? - nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Caen malis malis Firma la care lucrez are ca obiect prinicipal de activitate 4662-Comert cu ridicata al masinilor-unelte.In extrasul de registru mai sunt o gramada de ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate principala comert si intermedire masini, utilaje si echipamente in industria alimentara LuminitaT LuminitaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie, si anume, care este codul CAEN pentru autorizarea activitatii de comercializare si intermediere a masinilor, ... (vezi toată discuția)