avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere revizuire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere revizuire

De la Tribunal am primit respingerea actiunii la contestatie decizie de concediere, la fel si de la Curtea de Apel dupa recurs. Intrebarea este la ce instanta trebuie sa depun cererea de revizuire, Tribunal sau Curtea de Apel ? Conform art 322 pct 5 Cod Pr Civ voi depune un act care a fost cerut de catre mine si pe care parata nu l-a depus la dosar in urma solicitarii mele.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters269240 , utilizator 11:51, 17 Decembrie 2012
Mai mult de atat in redactarea sentintei de la Curtea de Apel s-a facut o confuzie prin care judecatoarea in loc sa mentioneze numele meu a mentionat numele unui coleg care a fost si el concediat, iar la alt paragraf a specificat ca ,,se admite recursul paratei" dar recursul a fost inaintat de catre reclamant adica de mine. Sunt admise asemenea confuzii intr-o redactare a unei sentinte care poate schimba viata unui om ?
Referitor la aceste erori , potrivit Codului de procedura civila , se poate formula o cerere de indreptare a erorilor materiale ...
Voi face o cerere pentru indreptarea erorii materiale si apoi cerere de revizuire ?
Le puteti formula concomitent ...
nu stiu daca va ajuta cu ceva, dar am avut aceeasi problema. am depus cerere de revizuire la tribunal pe art 322 pct 5 doar ca la mine era vorba de ccm- act nou, pe care intimata a refuzat sa il depuna la fond. la recurs s-a pastrat dispozitivul dat pe fond in parte adica decizia de concediere. nu am asteptat motivarea hotaririi din recurs pentru ca nu m-as fi incadrat in termenul de o luna de la descoperirea actului. mi s-a inregistrat cererea de revizuire si mi s-a dat un termen. aveti grija sa nu expire termenul de o luna de la descoperirea regulamentului intern

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea hotararii Liliana Tanase Liliana Tanase Am castigat un proces la tribunal. La curtea de apel am pierdut. La ce instanta trebuie sa adresez cererea de revizuire a hotararii definitive si irevocabile ... (vezi toată discuția)
Termen revizuire ContSters83715 ContSters83715 in cate zile se poate inregistra la litigii de munca ( curtea de apel) revizuirea ( cale extraordinara de atac) conform cpc? (vezi toată discuția)
Intrebare divort contralaura contralaura Buna ziua, am o intrebare, in urma procesului de divort mi-am urmarit dosarul pe www.portal.just.ro, unde am inormatia de mai jos: Solutie: Admite ... (vezi toată discuția)