avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... infiintare pastravarie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

infiintare pastravarie

cum as putea sa obtin fonduri europene pentru construirea unei pastravarii? de ce am nevoie? Dar pentru constructia unei pensiuni ?de resurse financiare nu prea dispun...
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
mihaibargaoanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaibargaoanu , utilizator 11:33, 12 Decembrie 2012
Urmariti site-ul APRDP:
[ link extern ] /
pentru lansarea masurii 313 anul viitor.Pana atunci puteti citi ce si cat se poate deconta prin aceasta masura, pentru a va face o idee.
In ce priveste pastravaria se poate accesa si prin Programul Operational pentru Pescuit.
Pe internet exista multe articole in acest sens.
[ link extern ]
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei pensiuni ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna seara, Sunt masterand la Facultatea de management turistic si comercial- profil Administrarea afacerilor, am 25 de ani, sunt proaspat casatorita si am si ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene elacera elacera Am un teren de aproximativ 1 ha, teren arabil intravilan, din care 200 mp destinat constructiilor. Se poate obtine finantare din fonduri europene pentru ... (vezi toată discuția)