avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... stagiar vs. definitiv
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

stagiar vs. definitiv

salutare! 1.care este diferenta dintre un consilier juridic stagiar si unul definitiv?
2. care este diferenta dintre un consilier jur stagiar si unul angajat la o pers jur, singurul jurist din firma..?
3. care este diferenta dintre cel stagiar si cel definitiv in ceea ce priveste reprezentarea/concluziile in instanta?
Cel mai recent răspuns: ngs , utilizator 09:32, 12 Decembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic versus jurisconsult ContSters98540 ContSters98540 este vreo diferenta intr cele doua denumiri? Te numesti consilier juridic numai daca esti inscris in UCCJR si ai dat examenul pentru consilier juridic ... (vezi toată discuția)
Sunt consilier juridic debutant, imi pot reprezenta angajatorul in instanta? iubisbb iubisbb Buna ziua, M-AM ANGAJAT DE CURAND INTR-O CLINICA MEDICALA IN FUNCTIA DE CONSILIER JURIDIC DEBUTANT( NU SUNT INSCRISA IN TABLOUL CONSILIERILOR JURIDICI) SI AM ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic ce nu este inscris in nicio asociatie poate reprezenta institutia in fata instantelor de orice grad? aleodor27 aleodor27 Un cons. jur. cu vechime de peste 5 ani in specialitate, dar care nu a fost si nu este inscris in nicio asociatie/colegiu al cons. jur. si care isi desfasoara ... (vezi toată discuția)