avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare utilaje gajate la banca
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare utilaje gajate la banca

Buna ziua,

Firma la care sunt contabil a achizitionat cateva utilaje prin credit de investitii. Implicit, aceste utilaje sunt gajate la banca. Acum, dorim sa vindem aceste utilaje iar cu banii obtinuti sa stingem creditul.
Cum procedez la emiterea facturilor si la incheierea contractului de vanzare-cumparare? Conform contractului de credit, pana la stingerea creditului si ridicarea gajului, nu avem voie sa vindem.

As dori sa ma ajutati dpdv juridic, sa nu intram sub incidenta nu stiu carui articol legislativ. Cum intocmesc contractul de vanzare-cumparare si facturile fiscale?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 13:07, 12 Decembrie 2012
Faceti o vanzare in trei ( includeti si banca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare ENGFULL ENGFULL o cerere adresata instantei cu 2 capete de cerere 1 obligarea paratului la plata facturilor restante , penalitati 2. incuviintarea executarii prin ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prima casa FlorinIS83 FlorinIS83 Buna seara. In 2009 am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa. Acum, dupa aproximativ 9 ani, vrem sa il vindem pentru a cumpara o casa. Am gasit ... (vezi toată discuția)
La un contract de comodat pentru folosinta unor utilaje, se poate achita sumele pentru un credit de cumpararea acestora ContSters74561 ContSters74561 Societatea X, cu 4 asociati, toti din familie a avut activitate de panificatie pana in 2007. Aceiasi asociati au mai infiintat o alta firma Y si in continuare ... (vezi toată discuția)