avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie minim garantata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie minim garantata

Conform deciziei Curtii constitutionale nr.680/2012,s-a stabilit pensia de urmas pentru copilul meu 267 ron.As dori sa stiu daca aceasta este suma pe care o va primi sau va beneficia de pensia minim garantata?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adinavero , utilizator 09:46, 13 Decembrie 2012
Va primi 350 de lei.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie (de urmas?) gradul 3 de invaliditate CatalinNic CatalinNic Buna ziua, Situatia este urmatoarea. Mama mea a beneficiat pana in aceasta luna de pensie de urmas (in urma decesului tatalui meu) fiind incadrata cu un ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru copii ustinescu_lucica ustinescu_lucica Va scriu in numele a 4 copii minori care au ramas orfani de tata in urma sinuciderii acestuia. Tatal decedat avea vechime trecuta pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Important: pensia de invaliditate se va acorda indiferent de stagiul realizat, in toate cazurile in care beneficiarul a fost incadrat in grad de invaliditate laur1979 laur1979 in legatura cu articolul de mai jos sant in aceeasi situatie ce ar trebui sa fac si cui sa ma adresez pentru a rezolva si eu cu pensia de boala? Decizia ... (vezi toată discuția)