avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Durata proces
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Durata proces

Stie cineva cam cat timp dureaza pana este emisa decizia de inmatriculare a unui autoturism fara plata taxei auto la tribunalul Neamt?
Cel mai recent răspuns: jacquelline , utilizator 10:26, 13 Decembrie 2012
Nimeni nu va poate preciza concret termenul de redactare hotarare
Termenul de redactare este conditionat de bagajul de activitate al instantei,de complexitatea si urgenta spetelor ,de interesul factorilor implicati si de alti factori independenti de vointa partilor
Eu vroiam sa aflu de la cineva care a trecut printr-un asemenea proces cat timp a trecut de la depunerea cererii de chemare in judecata pana la solutionarea cazului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia pe drumurile publice cu un autovehicul care nu are drept de circulatie in romania, durata pana la solutionare Paul1995 Paul1995 de aproape 4 luni, am fost chemat o singura data la IPJ pentru o completare la declaratie, saptamana trecuta a ajuns dosarul la Parchet. Acum ce aflu? ca ... (vezi toată discuția)
Conducere auto cu numere rosii expirate - durata up, solutie RaduZamfir RaduZamfir Am condus aseara un autoturism inmatriculat provizoriu cu numerele rosii expirate si am fost oprit de politie. Am fost dus la sectie unde am dat o declaratie ... (vezi toată discuția)
Cit timp maxim dureaza pina se solutionea o plingere penala pt neplata pensiei alimentare retroactv O DATA AJUNS LA PARCHET INCEPE URMARIREA PENALA....INDIVIDUL MAI POATE PARASI TARA DACA AR DORI ASA...SI CIT DUREAZA PINA ESTE OBLIGAT SA ... (vezi toată discuția)