Acu cateva luni am vandut o motocicleta unui individ din Hunedoara. Am facut actele necesare, Contractul la o firmad profil si am scos hartia de la finante ca sa o poata inmatricula.Baiatu aplecat cu moto si actele dar nu a inmatriculat-o nici in ziua de azi. Ce pot face din punct de vedere legal? Pt ca acu 2 sapt a vandut motocicletea si acel nou proprietar circula cu numerele si talonul meu.
Cand l-am somat sa o inmatriculeze pe numelel lui, ai spus ca nu il intereseaza ca a vandut-o.
Ameninţaţi-l că veţi cere, prin instanţă, radierea motocicletei din circulaţie, în baza contractului încheiat şi că în acest fel cel care circulă cu motocicleta se va vedea pus în situaţia de a circula cu un autovehicul neînmatriculat.
Si daca nu merge cu amenintarea, introduceti o actiune in constatare, prin care sa cereti instantei sa constate ca a operat transferul dreptului de proprietate (in baza contractului) si sa-l oblige pe parat sa radieze motocicleta, iar in caz contrar, radierea se va face pe baza hotararii definitive!
Subiect: RE: Contract Vanz-Cump motocicleta
as putea sa ii cer o suma de bani la cumparator pt o noua fisa fiscala? sa zicem ceva de genul: iti dau foiaa fiscala dac imi dai 200 de euro?