avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare...

In situatia in care dai o declaratie ca martor la politie sau parchet cum poti fi sigur ca declaratia ta nu ,, dispare,, de la dosar? Ce trebuie sa cer eu, ce am dreptul sa cer ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 08:41, 10 Februarie 2009
va trebui sa dati aceeasi declaratie si in instanta.
cel interesat trebuie sa se asigure ca nu-i dispare de la dosar declaratia dvs
daniotil a scris:

In situatia in care dai o declaratie ca martor la politie sau parchet cum poti fi sigur ca declaratia ta nu ,, dispare,, de la dosar? Ce trebuie sa cer eu, ce am dreptul sa cer ?

Imi place intrebarea!:D
Nu puteti fi sigur de nimic si nu aveti dreptul sa cereti nimic in legatura cu acest aspect!
Aveti dreptul, in schimb, sa nu dati declaratii si sa va angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate de invinuit Andra P Andra P Daca prima data am fost citata ca martor, iar ulterior dupa 2 ani sunt citata ca in vinuit....pot declara ca imi sustin declaratia data anterior....mai este ... (vezi toată discuția)
Este legala inlocuirea unei declaratii intr-un dosar? violeta_vn violeta_vn Buna ziua, In urma cu ceva timp am depus o plangere la parchet pentru amenintare si santaj. Saptamana trecuta am fost chemata la politie sa dau declaratie, ... (vezi toată discuția)
Citatie primita in calitate de martor Tiger96 Tiger96 Buna ziua, Ma scuzati daca am gresit categoria dar chiar nu stiam unde sa pun asta. Astazi am primit o citatie cum ca trebuie sa fiu prezent pe 11 septembrie ... (vezi toată discuția)