avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestarea unei sanctiuni disciplinare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestarea unei sanctiuni disciplinare

Ma poate ajuta cineva cu pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a contesta in instanta o sanctiune disciplinara?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 14 Decembrie 2012
Trebuie formulata o actiune in instanta prin care se solicita anularea deciziei de sanctionare disciplinara... Actiunea se va depune la Tribunalul in raza caruia domiciliati in termen de 30 de zile de la data comunicarii deciziei de sanctionare.
Actiunea trebuie motivata in fapt si in drept .
Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie sanctiune nik2003 nik2003 Ce trebuie sa fac, pentru a contesta o sanctiune si ce imi trebuie? (vezi toată discuția)
Sanctiunea disciplinara avertisment scris poate fi contestată ... mitabiciclista mitabiciclista Sanctiunea disciplinara avertisment scris poate fi contestată în justiție? (vezi toată discuția)
Sanctiune scrisa busu_nicoleta busu_nicoleta Am fost sanctionata cu o sanctiune scrisa zilele trecute pt ceva ce am facut dar la insistentele directorului. Pot contesta aceasta sanctiune si cum trebuie ... (vezi toată discuția)