avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare functionar public

Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Postul de arhitect sef din primarie este vacant. Prin dispozitia primarului am fost numit pe acest post desi nu indeplinesc conditiile necesare. Am dreptul la salariul acestei functii ?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: iuliurs , utilizator 16:56, 15 Decembrie 2012
Da!
Totusi, daca nu indepliniti conditiile cum de ati fost numit? Primarul pe ce temei de lege si-a intemeiat dispozitia? Refuzati in scris pe motivul ca nu indepliniti conditiile.
Problema e ca nu exista personal cu pregatirea si vechimea ceruta. S-au tinut mai multe concursuri pentru ocuparea postului dar nu s-a prezentat nimeni. Cel de dinaintea mea a stat pe acest post tot prin derogare. Eu am pregatire superioara intr-un domeniu apropiat si vechime.
Daca ati putea sa-mi dati si reglementarea in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare la concurs ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Va rog foarte mult sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: - la o institutie a fost scos la concurs un post de sef ... (vezi toată discuția)
Daca postul de sef serviciu este desfiintat, trebuie sa mi se puna la dispozitie tot un post de sef serviciu? leutu leutu Daca noua organigrama prevede înfiintarea unui nou serviciu implicit a unui post de sef serviciu şi desfiintarea serviciului meu la care sunt sef serviciu, ... (vezi toată discuția)
Functie arhitect-sef virteco virteco As avea si eu o intrebare, consider ca se potriveste cu subiectul dezbatut: Se poate ocupa functia de arhitect-sef (ce este o functie publica de conducere) ... (vezi toată discuția)