avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... daca postul de sef serviciu este desfiintat, trebuie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

daca postul de sef serviciu este desfiintat, trebuie sa mi se puna la dispozitie tot un post de sef serviciu?

Daca noua organigrama prevede înfiintarea unui nou serviciu implicit a unui post de sef serviciu şi desfiintarea serviciului meu la care sunt sef serviciu, institutia era obligata sa-mi puna la dispozitie acest post vacant sau nu? (atributiile fiind asemanatoare, unele chiar aceleasi).
Ei mi-au pus la dispozitie un post de executie inferior vechimii pe care o detin si posibilitatea de a ocupa un post temporar vacant de sef serviciu. Si in plus ma obliga sa urmez o anumita facultate pt. postul de executie.
Eu am solicitat in scris transformarea conform vechimii unui alt post vacant existent in cadrul institutiei, conf. OUG 1/2009 privind unele masuri in domeniul salarizarii personalului din domeniul bugetar art. 4. Se aplica sau nu OUG 1/2009 in acest caz? (mi s-a spus ca e reorganizare si nu restructurare si ca OUG 1 se refera la restructurari colective). Inca nu mi-au dat raspunsul scris.
Am vreo sansa daca merg in instanta??
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 21:33, 15 Martie 2009
Presupun ca dumneavoastra aveti si numar de inregistrare la cererea dumneavoastra. Institutia este obligata sa va raspunda in scris in termen de 30 de zile. In caz contrar aveti posibilitatea sa va adresati instantei de contencios administrativ.
Sigur ca am numar de inregistrare.
In cazul in care imi raspunde ca nu se poate sa-mi transforme postul din studii medii pe studii superioare am sanse in instanta de contencios. OUG 1 e aplicabila in cazul meu?
Si daca eu vreau postul acela care am solicitat sa-l transforme si cu celalat temporar vacant de sef serviciu, dar primul e pe studii medii - conditiile de vechime le indeplinesc. Se poate sa ma incadreze asa daca eu solicit acest lucru ????deoarece eu nu vreau sa mai fac inca o facultate pt. ca nu vreau sa ma specializez pe domeniu pe care vrea directorul.
Inteleg ca ati fost numit cu delegatie sef serviciu la serviciul nou infiintat. Daca va doriti acest post de conducere,
prezentati-va la concursul pentru ocuparea acestuia. Daca nu ramineti pe un post de executie.
De ce credeti ca institutia era "obligata" sa va ofere Dvs postul nou-creat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reorganizare - desfiintarea postului de sef serviciu leutu leutu In cat timp de la primirea unei adrese de restructurare a postului de sef serviciu pe care il ocup trebuie sa raspund institutiei ce am de gand si pe ce post ... (vezi toată discuția)
Decizie...schimbare din functie ilegala?? secretir2001 secretir2001 Buna ziua! Lucrez in cadrul unei institutii din administratia publica ca personal contractual din anul 2006 in functia de Sef-Birou ... (vezi toată discuția)
Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)