avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Delegarea gestiunii serviciului de transport deseuri ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Delegarea gestiunii serviciului de transport deseuri menajere

Care este procedura de atribuire a unui contract de concesiune avand ca obiect: "Delegarea gestiunii serviciului de transport deseuri menajere de la punctele de colectare la depozitul ecologic", contractul avand o valoare estimata sub 15.000 euro?
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 10:07, 17 Decembrie 2012
Daca valoarea contractului fara TVA este sub pragul de 15.000 euro,se poate face incredintare directa.Cititi OUG 77 din 2012 si gasiti acolo obligatia de a notifica in SEAP daca se cumpara direct si depaseste valoarea de 5000 euro.
"9. După articolul 19 se introduce un nou articol, articolul 191, cu următorul cuprins:
Art. 191. - (1) În situaţia prevăzută la art. 19, autoritatea contractantă transmite în SEAP o notificare cu privire la achiziţia directă a cărei valoare depăşeşte echivalentul în lei al sumei de 5.000 euro fără TVA, în cel mult 10 zile de la data primirii documentului justificativ ce stă la baza achiziţiei realizate."
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
irina_stirbu2000, utilizator
Fiind vorba despre delegarea de gestiune prin concesiune vor fi necesare aprobarea prin HCL a Regulamentului serviciului de transport, Caiet de sarcini., Contract......,etc, precum si aprobarea prin HCL pentru incredintare directa a contractului?
Primul pas care trebuie facut este obtinerea HCL prin care se aproba delegarea serviciului public de colectare deseuri,a Regulamentului ,caietului de sarcini si modelul de contract.Incredintarea directa are loc dupa ce exista aprobate toate aceste documente,inclusiv termenii contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se supune achizitiei publice pe seap? Tay Tay O societate comerciala care are incheiat un contract de delegare a unui serviciu public de apa, are obligatia publicarii in SEAP a anuntului de achizitie a ... (vezi toată discuția)
Legile fondului funciar catanescu catanescu O primarie de comuna poate sa angajeze o firma de cadastru care sa se ocupe de legile fondului funciar pe postul unui functionar public? (vezi toată discuția)
Intocmire caiet de sarcini si participare la licitatie ac72andrei ac72andrei Buna Ziua! O firma poate intocmi caietul de sarcini (necesar ptr o licitatie) ptr o institutie publica prin incredintare directa? Daca da, aceeasi firma va ... (vezi toată discuția)