avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto 2013 masina inmatriculata 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto 2013 masina inmatriculata 2012

Buna ziua. As vrea sa stiu daca o masina inmatriculata in anul 2012 fara plata taxei de poluare, care va fi vanduta in anul 2013, i se va aplica Legea 9/2012, noul proprietar, va plati taxa de poluare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 09:26, 15 Decembrie 2012
Se aplica legea respectiva dar nelegal. Adica autoritatiile guvernative o aplica dar tribunalele o anuleaza in continuare fiind ce incalca principiile si regulamente ale uniunei europeana, comunitare. Cautati un avocat si poti s-o inmatriculez fara plata, cu ordonanta presidentiala pentru numerele rosi provizori, sau sa recuperez taxa dupa plata si va bucurati de matricula alba pe parcursul procesului judiciar daca instanta este una aglomerata..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere autoturism fara a plati taxa razaila razaila Salut.Am nevoie de ajutor pentru a inscrie un autoturism marca volkswagen passat 2001 fara a mai plati acea taxa auto.Am auzit ca este posibil prin ceva numit ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru mediu ecowaterproiect ecowaterproiect Am o nelamurire Daca sunt in proces si momentan am inscris masina cu numere negre si certificat pe care scrie ca este inmatriculata masina provizoriu pana la ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare lege 9/2012 alinworm alinworm In decursul anului 2013 am cumparat in februarie un autoturism adus din Germania si neinmatriculat in Romania. As dori sa stiu daca urmatoarea adresa facuta de ... (vezi toată discuția)