avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis Furat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis Furat

Recent am constatat pierderea permisului de conducere ,expira in 2019 noul permis care mi se va da probabil in luna decembrie 2012 va expira peste 10 ani adica 2022 sau in 2019 ca cel pierdut ? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: florinm58 , utilizator 12:42, 16 Decembrie 2012
va avea valabilitate 10 ani
Multumesc ptr. raspuns ,dar sunt derutat intr-un loc spune ca nu trebuie fisa medicala daca permisul pierdut nu este expirat [cum era si al meu ] iar in alta parte ca trebuie fisa medicala ,puteti sa-mi spuneti pana la urma cum este in final ? va multumesc .
nu trebuie fisa medicala.
Asa gandeam sie eu daca preschimbai la termen nu-ti cerea fisa medicala iar dupa ce-l preschimbi la 2 ani sa zicem il pierdeai sa-ti ceara ,dar totusi pe unele siteuri asa scrie si de aceea am vrut sa fiu sigur ,va multumesc frumos .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis conducere inainte de termen popo_acas popo_acas Buna ziua , Permisul meu expira in 2016 , dar vreau sa il schimb acum . Problema care o am este ca nu vreau sa platesc taxa si la ghiseu cind ajung [este ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Brleanuaurel1981 Brleanuaurel1981 buna ziua o intrebare mai trebuie sa fac fisa medicala daca vreau sami schimb prmisul nu il am expirat trebuie sal schimb pentru adresa (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto marco07 marco07 Salutare si la multi ani! Vreau sa-mi preschimb permisul auto (categ. B) pana in data de 19.01.2013. Valabilitatea permisului actual este pana in 2016. ... (vezi toată discuția)