avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire auto

Buna ziua !
Am avut un accident in care nu eu am fost vinovata .Cel vinovat mi-a dat asigurarea cu care am mers la constatari, mi-au deschis dosar de dauna , am mers la service .Dupa o zi aflu ca suma alocata de asigurator este de 2815 lei , iar devizul de service este 8000 lei. Eu nu sunt de acord cu suma aceasta ,nu voi putea sa-mi repar masina care este din 2007.Ma obliga sa imi repar masina in regie proprie .
Ei considera ca cei 2815 lei reprezinta doar un avans , iar apoi imi dau restul .Bineinteles ca este o mare pacaleala .
Va rog sa imi spuneti cum sa procedez.Eu vreau masina reparata ,nu banii.
Cel mai recent răspuns: ContSters67366 , utilizator 21:13, 25 Decembrie 2012
Contactati un expert care sa va faca calculul valorii reale al vehiculului dvs. despagubirea maxima pe care o veti putea obtine, inclusiv in instanta, e acea suma.
Incercati sa mergeti la un service cu care societatea de asigurari are conventie.

Succes!
Solicitati in scris asiguratorului justificarea ofertei de despagubire de 2815 lei. Apelati la serviciille unui expert judiciar auto pentru a verifica corectitudinea cuantumului ofertei de despagubire avand in vedere si valoarea maxima de despagubire ce trebuie calculata in conformitate cu Ordinul CSA in vigoare la data producerii accidentului.
sdianaviolina a scris:

Contactati un expert care sa va faca calculul valorii reale al vehiculului dvs. despagubirea maxima pe care o veti putea obtine, inclusiv in instanta, e acea suma.

Si cat costa acest expert? Credeti ca toata lumea isi permite sa arunce cu banii pe experti?

krug a scris:

sdianaviolina a scris:

Si cat costa acest expert? Credeti ca toata lumea isi permite sa arunce cu banii pe experti?

Apelarea la serviciile unui expert in domeniu este o recomandare. Nu este obligatoriu sa faceti acest lucru. Decizia apartine fiecaruia.

Alte discuții în legătură

Dilema rca accident simoprofa simoprofa Buna seara, In data de 21 oct, ora 21.30 mi-a fost lovita masina in parcare. Am depus plangere la Politie si cu ajutorul unui martor ocular am aflat cine ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime. cum îmi pot recupera paguba? Luca-Ionut Luca-Ionut Am fost implicat intr-un accident rutier astfel: am intrat in depasirea unui autovehicul iar acesta a intrat intr-o caruta si a ricosat in mine, am incercat ... (vezi toată discuția)
Problema asigurari-accident pompi1985 pompi1985 Va salut! Am si eu o mare problema: acum ceva timp am fost lovit din spate de un tip care a fugit de la locul accidentului. Dupa o constatare la politie a ... (vezi toată discuția)