AM pierdut un sim de tel de abonament si pina lam cautat nu lam gasit,am anuntat sa mil intrerupa si cel care la gasit a vb in contul meu poate fii tras la raspundere daca imi vine factura mai mult.EXISTA O LEGE.
Da, identificarea persoanei poate fi o prima problema.nA doua problema ar fi daca fapta ar fi sau nu infractiune.nAr putea fi vorba de o infractiune da
TREBUIE sa cer desfasuratorul de la telefonie tot trebuie sa platesc factura, atunci pot face plingere sa aflu persoana care a vb in contul meu ca mi-am pierdut simul.ATUNCI e vina mea ca nu lam oprit imediat cind nu lam gasit si am stat sa treaca timp cel care a vb poate fii tras la raspundere da sau nu.
Ar trebui sa fii bucuros ca nu ai intrerupt telefonul ca așa îl găsește pe cel care a vorbit.
Dupa desfășurator vei vedea numerele cu care s-a vorbit si aceștia fiind strânsi cu ușa vor spune cu cine au vorbit.
Daca au trecut 10 zile si cel care a găsit telefonul nu l-a inapoiat in aceasta perioada acesta poate fii acuzat de insusirea lucrului si poate fii tras la răspundere penala pentru încălcarea art.216C.p alin.1
Cel mai bine face-ți o plangere la politie si cred ca va fi depistat cel care a vorbit pe telefonul dv.
Dar nu așteptați sa treacă mai mult de 60 zile.
Insusire bun
mirela draghici
am o fata de 15 si 6 luni si a gasit o cartela sim si a efectuat mai multe apeluri de pe aceasta cartela,proprietarul acestei cartele a facut sesizare la ... (vezi toată discuția)