Buna ziua, va ro sa ma ajutati cu o parere si un sfat. Pe scurt am pierdut o cartela Sim de la rds, mi-a venit luna trecuta acasa factura si aveam de platit pentru "voce" 77de bani si mi-am dat seama ca am pierdut cartela ca nu o folosesc pentru a vorbi de pe ea, am facut cerere sa o opresc dar dar pana atunci de la data facturarii s-a mai vb de pe cartela si acum mi-a venit de platit 180 lei partea de voce. Am luat desfasuratorul si am sunat la numerele de acolo si toti mi-au indicat acelasi nume, am luat legatura cu persoana respectiva si mi-a zis " sa fiu amabil sa-mi platesc factura ca pe el nu-l intereseaza ca a gasit-o pe jos".
Ce e de facut in cazul asta, pot sa fac o plangere la politie ca domnul respecrit.sa plateasca cat a vorbit in spania,italia si pe unde a mai vorbit el.????
Depuneti plangere la politie si o copie la furnizorul de telefonie. Acesta trebuie sa blocheze cartela imediat ce l-ati informat.
Multumesc dar nu are legatura una cu alta...pana pe 19 ale lunii cand mi-am dat seama deja vorbise....cartela au anulat-o pe loc....nu cu Rds am probleme....cu cel care a gasit cartea si a vorbit de pe ea
Sorry, nu am inteles cum trebuie.
Trebuie sa depuneti plingere la politie, informati ca persoanele contactate l-au indicat pe X (daca v-au dat numele) iar politia va face cercetari.
Gasiti un caz similar aici www.avocatnet.ro/content/for...
Pierdut sim telefon
silviu35
AM pierdut un sim de tel de abonament si pina lam cautat nu lam gasit,am anuntat sa mil intrerupa si cel care la gasit a vb in contul meu poate fii tras la ... (vezi toată discuția)