avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident circulatie cu deces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident circulatie cu deces

am avut un accident de circulatie pe data de 3 12 2012 si am dovada de circulatie 15 zile.am fost la parchet pt prelungire de dovada dar dosarul nu a ajuns inca la ei.stie cineva cat termen are politia sa trimita dosarul la parchet?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 18:22, 5 Februarie 2013
Este foarte greu de spus. Depinde de complexitatea faptei, de numarul cauzelor, etc.
In general, cam intre 30 si 90 de zile.
daca e cu deces aveti de asteptat eu stau din noiembrie 2010 sa termine politia dosarul si acuma nu au bani sa plateasca expertiza si uite asa la 30 zile ma duc sa prelungesc dovaada si tot asa ma intalnesc cu politia care se ocupa de caz si nu s-a aprobat plata expertizei min de interne nu are bani si sta dosarul la politie ....pana cand pana la calendele grecesti.................................la mine a fost inafaraa localitatii biciclist cu alcolemie 1.55 fara nici o semnalizare s-a izbit inaripa dreapta .....si stau .........
prelungiti dovada si apoi luati legatura cu politistul care se ocupa de dosarul dvs si incercati sa dati declaratii apoi va ajunge la parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala de culpa radu.gabor radu.gabor Buna seara , in data de 09.10.2009 am fost implicat intr-un accident rutier pe sos. Bucuresti-Ploiesti cu ranire de persoana. Mai exact spus eu am oprit sub ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pe perioada nedeterminata, am nevoie de putin ajutor Ceshcutza Ceshcutza Buna seara, Vin cu o intrebare in incercarea de a-mi usura sitiuatia, pe cat posibil. In luna noiembrie 2009 am fost implicat intr-un accident rutier ... (vezi toată discuția)
Accident depasire masini vasile.dax58 vasile.dax58 Buna ziua. Saptamana trecuta am fost implicat intr-un accident auto, din care agentul constatator m-a gasit pe mine vinovat pentru producerea accidentului. ... (vezi toată discuția)