avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea minorei dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea minorei dupa divort

buna ziua vreau sa divortez de actuala nevasta si doresc sa stiu cam ce sanse as avea de pastrare a copilului in varsta de 6 anisori.tin sa mentionez ca pe data de 26.11.1012 nevasta mea a parasit caminul conjugal impreuna cu amantul de sub ochii mei.fetita ramanad de atunci cu mine sotul si cu mama mea care a si crescuto de la varsta de 2 ani jumatate.sotia sa mutat in gazda a venit de atunci la fata doar de 2 ori in total cam 1 ora si este aproape 1 luna.tin sa mentionez ca am martori care sa sustina in proces ca fata a avut o educatie buna de la mama mea si de la mine si care sa ma ajute sa dovedesc ca mama nu are 1 mare interes pt fata.vreau sa stiu cam ce sanse as avea si cam de ce dovezi sau ce pasi mai trebuie sa fac pana la inceperea divortului incat sa imi cresc sansele de a obtine custodia fetitei.
Cel mai recent răspuns: mausy , utilizator 19:41, 16 Decembrie 2012
Autoritatea parinteasca se va exercita in comun, din situatia prezentata aveti sanse ca domiciliul minorei sa fie stabilit la dvs.
1 intrebare as mai avea .fosta vrea sa vina sa o viziteze pe a mica dardoar daca vine impreuna cu amantul.asa ceva nu pot permite a mica are 6 anisori nu vreau sa stie si nu vreau ca acel parbat sa fie in prealabil langa ea nu are nici 1 drept.vreau sa stiu daca as putea obtine o restrictie asupra lui .ca un fel de hartuire asupra minorei?
Nu-i permiteti sa intre daca e cu acea persoana, e cel mai simplu asa.
Nu veti obtine restrictie pt barbat pt ca omul nu are intentii rele in ce o priveste pe copila, nu cu el va razboiti. Incercati sa discutati cu mama s-o faceti sa intelega ca nu e in interesul copilul sa-i cunoasca iubitul si pana la urma, nici in interesul ei pt ca deocamdata e sotia dvs.
as dori daca se poate 1 raspuns pt ca am ramas intr-o ipostaza aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor dtamaria dtamaria buna ziua, Sunt o mamica disperata care nu stie ce sa mai faca. Vreau sa divortez se sotul meu si pana acum mi-a fost teama, avem o fetita de 3 ani si 7 luni ... (vezi toată discuția)
Divorț, cine primește custodia copilului? ohiki ohiki Buna ziua. Am o intrebare pentru o cunoștință. Sotul a fost plecat la munca in strainatate, in acest timp sotia a avut relatii extracinjugale. La ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului vitreg, fiind tata legal in certificatul de nastere.... laur87 laur87 Buna ziua, am urmatoarea problema si as dori sa stiu ce seanse am de castig sau ce solutie sa aleg: Eu si sotia mea cand ne-am apropiat avea o fetita de 1 ... (vezi toată discuția)