avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator firma comerciala.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator firma comerciala.

Buna ziua, un prieten m-a rugat sa ma puna administrator si asociat la o firma comerciala SRL cu alte persoane (gen sa fiu omul lui) pe motiv ca el nu vrea sa apara pe acte. Eu nu am antecedente penale de nici un fel. Ce pedeapsa risc daca firma respectiva face vreo evaziune fiscala sau orice alta ilegalitate de gen fiscal
:O?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 20:22, 16 Decembrie 2012
Pentru evaziune fiscala raspundeti ca administrator, iar pedepsele variaza de la amenzi pana la 8 ani de inchisoare, cu interzicerea unor drepturi si cu posibilitatea majorarii pedepsei functie de fapta, prejudiciul adus....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neiregistrae documente contabile pe mai multe luni doredi doredi Buna ziua, am tinut contabiliatea unei firme (microintreprindere) la care Administratorul nu a dorit sa mai inregistreze documentele contabile pe ultimele 3 ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala legea 241/ 2005 art 9/ lit b laurashield laurashield Buna ziua Daca administratorul unui SRL comite o fapta de evaziune fiscala (prejudiciul constatat fiind de 55 000 de euro), i s-a intocmit Dosar Penal pentru ... (vezi toată discuția)
Citatie suspect evaziune fiscala JustinV JustinV Buna seara, Am primit un A4 in posta intitulat Citatie privind Dosar Evaziune Fiscala. Urmeaza sa ma prezint in 2 zile la Serviciul de Investigare ... (vezi toată discuția)