avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren intravilan mai putin decat este trecut in titlu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren intravilan mai putin decat este trecut in titlu de proprietate

Detin un titlu de proprietate cu suprafata de 3000 mp teren intravilan pe care bineinteles platesc impozit pe el,dar de fapt acet teren masurat este de 1500 mp,deci ami lipseste 1500 mp.Eu de 4 ani platesc impozit pe 3000 mp cat este trecut in titlu de proprietate,iar masurat este 1500 mp.Ce trebuie facut in aces caz pentru a reface greseala care sa facut si sa platesc impozit pe suprafata reala 1500 mp?
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 11:42, 17 Decembrie 2012
cred ca trebuie sa existe o explicatie . in primul rand unde si cum s-au evaporat eci 1500 mp lipsa? sau nu au existat niciodata? trebuie vazut la primarie. daca s-au evaporat ins ca cineva a intocmit niste acte false. daca a fost gresit tb mers la of de cadastru si apoi sa cereti banii inapoi din urma in fct de vina cui este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala a comisiei locale a primariei ContSters253530 ContSters253530 Comisia locala a primariei cand a facut procesul verbal a uitatat sa treaca un teren intravilan de 2000 mp pe care se afla situata casa mea,deci a emis titlul ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan ContSters253530 ContSters253530 Detin un imobil pe o suprafata de teren intravilan de 2500 mp trecuta in titlu de proprietate,nu am cadastru nu am intabulare,iar vecinu de langa mine ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare alin888 alin888 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: Tata are un teren de 1500 mp pe acte (act de donatie si certificat de mostenitor), insa fizic are 3000 mp ca ... (vezi toată discuția)