avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale decont cheltuieli autoturism pe baza contract de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

decont cheltuieli autoturism pe baza contract de comodat persona fizica-firma.

Buna ziua!
Am o intrebare legata de un contract de comodat pentru un autoturism intre o persoana fizica si o firma. E vorba de acel contract de comodat pentru ca o firma sa beneficieze de autoturismul unei persoane fizice.
Am gasit un astfel de contract in care scrie ca toate cheltuielile aferente autoturismului(combustibil,asigurare,service,intretinere) ii revin celui care foloseste masina, in cazul meu, firmei.
Intrebarea este: daca facturile pt toate aceste cheltuieli sunt emise pe numele proprietarului, se pot inregistra in contabilitate pt decont?Pe baza contractului de comodat bineinteles... Sau ce alta posibilitate exista ca aeste cheltuieli sa fie decontate de catre firma?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Decont cheltuieli autoturism pe baza contract de comodat persona fizica-firma. ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Am o intrebare legata de un contract de comodat pentru un autoturism intre o persoana fizica si o firma. E vorba de acel contract de comodat pentru ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli combustibil baga baga Buna ziua. Rog ajutor in urmatoarea situatie. Sunt administrator la o firma care se ocupa cu realizarea de studii de piata, cercetari de marketing, pe baza de ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat masina CrinaV CrinaV Daca o persoana juridica da unei alte persoane juridice pe baza unui contract de comodat(cu titlu gratuit) un autoturism spre folosinta, decontarea in ... (vezi toată discuția)