avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... administrator bloc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

administrator bloc

Daca vrei sa preiei administratia pentru o scara de bloc - se constituie asociatia de proprietari pentru o scara de bloc, locuiesc acolo si vecinii insista sa ne separam de ceilalti avem probleme cu actualul administrator care strange banii dar nu-i vireaza decat dupa insistente. Intrebarea mea este care sunt obligatiile fiscale pentru administrator si femeia de serviciu, ce fel de declaratii se depun la administratia financiara. Mentionez ca am calitatea de salariat stiu ca se plateste 16% impozit pe venit si 5.5% la sanatate, mai trebuie platit si la somaj si casa de pensii? si care anume sunt declaratiile care se depun la administratia financiara si datele de depunere? 25 ale fiecarei luni sau trimestrial? Femeia de serviciu nu are calitatea de salariat. Va rog sa ma lamuriti daca se poate! MultumescX-(

Alte discuții în legătură

Repartizare cheltuieli pe scara strutzzy strutzzy Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in urmatoarea problema. Blocul in care locuiesc este format din 3 scari. Avem asociatie de proprietari. Proprietarii ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun Marinara Marinara Locuiesc la penultimul etaj al unui bloc cu 9 etaje, 2 scari si 98 de apartamente. La ultimul etaj al fiecarei scari se afla cate o spalatorie comuna, spatiu ... (vezi toată discuția)