avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare pct. de lucru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare pct. de lucru PFA

Buna ziua. Sunt cosmetician PFA. Unde ar trebui sa ma adresez in cazul in care doresc sa-mi mut punctul de lucru (in acelasi oras)? Si ce cheltuieli presupune acest lucru? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:26, 1 Ianuarie 2013
La registrul comertului unde v-ati infiintat.
Notiunea de schimbat punct de lucru se poate folosi doar in limbajul curent...In optica reglementarilor de la registru comertului se traduce - inchidere punct de lucru urmata de deschidere punct de lucru, deci doua operatiuni distincte, taxate corespunzator, este adevarat printr-o singura mentiune in registru comertului. Va puteti astepta la costuri de apx. 100-150 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare certificat de inregistrare scorus69 scorus69 Buna ziua va rog mult de tot sami spune ti cat ma costa taxele la ONRC pentru preschimbare certificat de inregistrare cu noul cod CAEN si inchidere punct de ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru si suspendare activitate in acelasi act aditional? contima contima Buna ziua! Am o firma cu un singur punct de lucru (un mic restaurant). Din cauza ca activitatea merge extrem de prost, am decis sa renunt si sa suspend firma. ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru tatianato tatianato Buna ziua! Am si eu nevoie de o informatie.Am inchis punctul de lucru si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute. (vezi toată discuția)