avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare auto nou
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare auto nou

Doresc sa va intreb daca, cumparand un autovehicul nou, neinmatriculat vreodata, de la un reprezentant din Romania(este vorba despre un Opel), am posibilitatea de a solicita restituirea taxei de poluare, pe temeiul art. 110TFUE?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 00:27, 18 Decembrie 2012
Dvs intrebati de restituirea taxei, pai trebuia sa o aveti platita ca sa intrebati asta, dar din mesaj reiese ca nu a fost inmatriculata vreodata in Romania, deci nici taxa nu ati platit-o. Ce reprezinta acel articol?

Pentru mai multe informatii privind achitarea si restituirea taxei auto, dati cautare pe forum "restituire taxa auto" sau "plata taxa auto" si veti gasi foarte multe informatii.

Alaturat va atasez un link despre aceasta taxa, cred ca o sa va lamuriti.

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2012
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto ferarugeorgel ferarugeorgel Vreau si eu sa stiu, azi s-a aprobat \\"amanarea taxei auto\\", inseamna ca se pot inmatricula masini second aduse de afara fara a plati nesimtita de taxa care ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare qwertygeo87 qwertygeo87 va rog sa imi da-ti niste informatii! as vrea sa imi inmatriculez masina dar nu stiu unde sa ma interesez daca se mai plateste taxa de poluare... am tot citit ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de prima inmatriculare Mihaita80 Mihaita80 Buna seara , Am cumparat acum o luna o masina second hand (2001, 1.8 benzina). Taxa auto de prima inmatriculare ar fi in jur de 1250Euro. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)